Manisa'da Bugün

ULVİ MURAT TUNCA YOĞUN TEMPO İLE ÇALIŞIYOR

SİYASET

Ak Parti Salihli Belediye Başkan aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, Kula’da iftara, Turgutlu’da ise sahur programına katıldı.

 Ak Parti’den Salihli Belediye Başkan aday adaylığı açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını hız kesmeden devam eden Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, iftar ve sahur programlarına katılıyor. Kula’da iftarını açan Tunca, Turgutlu’da ise sahura katıldı.

İlk olarak Kardelen Düğün Salonu'nda, Kula Belediyesi, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte katılan Aday adayı Tunca, sahur programına ise AK Parti Turgutlu İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Köy ve belde çalışmaları yanı sıra çevre ilçelerde düzenlenen programlara katılan Tunca “Kula Belediyesi, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Kula İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına Ak Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi, Kula, Kaymakamımız Yusuf Cıbır, Kula Belediye Başkanımız Selim Aşkın ile birlikte katılırken, Ak Parti Turgutlu Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen sahur programına ise yine Ak Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi, Turgutlu Belediye Başkanımız Serhat Orhan ve partililerimiz ile birlikte katıldık” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca, çevre ilçelerde düzenlenen iftar ve sahur programlarına da katılacağını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.