Manisa'da Bugün

ÜNAL BAŞKANLIK SİSTEMİNİ ANLATMAYA GELİYOR

SİYASET

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Manisa’da başkanlık sisteminin anlatılacağı panele katılacak. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, panele bütün Manisalıları davet etti.

 Bazı illerde ve ilçelerde katıldığı panellerde sivil anayasa ve başkanlık sistemi hakkında bilgilendirme yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, aynı konu hakkında Manisa’da AK Parti Manisa İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek panele katılacak. Manisa Saruhan Otel’de 13 Nisan 2013 tarihinde saat 17.30 da düzenlenecek panele katılacak AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, sivil anayasanın hazırlanması ve başkanlık sistemi konusunda Manisalıları bilgilendirecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, sivil anayasanın Türkiye için önemine işaret ederek, yıllarca darbe anayasasıyla ülkenin yönetildiğini belirterek, ilk defa sivil anayasa yapılmasının ülkenin geleceği için şart olduğuna vurgu yaptı. Baybatur, panele bütün Manisalıları davet ederek, sivil anayasa ve başkanlık sistemi konusunda önemli bilgilerin paylaşılacağına dikkat çekti. Baybatur şu ifadeler yer verdi; “ Yıllarca darbelerle ve darbelerin getirdiği anayasa ile yönetildik. On yılda bir yapılan darbeler ülkemizi her defasında 50 yıl geriye götürdü. Avrupa gelişirken biz darbelerle yıkıldık. Avrupa demokrasiyle gelişirken biz de on yılda bir darbe yapılarak, eğitimde, ekonomide her alanda geriye gittik. Bu gün artık sivil anayasa yapma dönemine geldik. Her alanda dünyaya örnek bir ülke haline geldik. Ekonomimizle, sanayimizle, eğitime ayrılan bütçeyle, sağlıkta adalette dünyaya rol model olduk. Artık sivil anayasa yapma dönemi geldi. Darbeler artık geride kaldı. Yeni bir sivil anayasa ve başkanlık sistemi gündeme geldi. Artık Türkiye bunları konuşuyor ve tartışıyor. Bu konuyla ilgili AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal, Cumartesi günü Manisa’ya gelerek bu konularla ilgili Manisalıları bilgilendirecek. Biz de bu panelden azami derecede faydalanmaya çalışacağız. Sayın Mahir Ünal’ı Manisa’da ağırlamaktan büyük bir keyfin ve onur duyacağız.”

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.