Manisa'da Bugün

Vekillik İçin İlk Adımı Attı

SİYASET

Manisa İmam Hatip Lisesi mezunları, adı 2015 seçimlerinde AK Parti Manisa milletvekili aday adayı olarak geçen emniyet amiri Adil İşbay’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa İmam Hatip Lisesi mezunları, adı 2015 seçimlerinde AK Parti Manisa milletvekili aday adayı olarak geçen emniyet amiri Adil İşbay’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Kulislerde konuşulanlara göre İşbay’ın milletvekilliği için çalışmalara başladığı ve bu doğrultuda kahvaltı düzenlediği öğrenildi.
Ferdi UZUN
Manisa İmam Hatip Lisesi mezunları, Bozyaka Restoran’da adı 2015 seçimlerinde AK Parti Manisa milletvekili aday adayı olarak geçen emniyet amiri Adil İşbay’ın düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ile Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel de katıldı. Kulislerde konuşulanlara göre İşbay’ın milletvekilliği için çalışmalara başladığı ve bu doğrultuda kahvaltı düzenlediği öğrenildi.

Uzun ince bir yol

Uzun ince bir yola çıktıklarını belirten Adil İşbay, “Birlik ve beraberliğimiz için bu tip organizasyonlar bizim için çok önemlidir. Bizi kırmayıp soframıza şeref veren değerli büyüklerimiz ağabeylerimiz Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ’a çok teşekkür ediyorum. Biz İmam Hatiplilerin birlik ve beraberliği her zaman devam edecektir. Uzun ve kutlu bir yola çıktık. Her zaman Recep Tayyip Erdoğan2ı kendimize örnek aldık. Onun yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni Türkiye faydalı olacaktır


Son dönemlerde İmam Hatip liselerine olan talepten memnun olduklarını belirten Hüseyin Tanrıverdi ise “Bu güne kadar hep böylesi toplantılar yapıldı. Bundan sonra da daha geniş çerçevede bir araya gelmenin Manisa ve ülkemiz için daha yararlı olacağına inanıyorum. Bende 1966 yılında Uşak İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuş bir kardeşinizim. Dolayısıyla bir imam hatipli olarak burada bulunmanın büyük bir heyecanı var. İmam hatip okullarının bugün daha çok rağbet ediliyor olması ülkemizin geleceği adına önemli bir gelişmedir. Yeni Türkiye de daha da etkili faydalı olacaktır. Cumhurbaşkanımızın da bir imam hatipli olması gurur kaynağımız, yeni Türkiye için güvencemizdir” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.