Manisa'da Bugün

YEŞİLKÖY'DE CEM ÇÖLLÜ COŞKUSU

SİYASET

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Yeni Harmandalı ve Yeşilköy’e ekibiyle beraber ziyaret etti.

 MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Yeni Harmandalı ve Yeşilköy’e ekibiyle beraber ziyaret etti. Köy muhtarları ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Çöllü, her iki köyde de yaptığı konuşmada artık köylerin mahalle olduğunu ve merkezdeki mahallenin aldığı hizmeti mahalle haline gelen köylerinde alacağını söyledi. Çöllü, “Bizim için hizmette ayrım yoktu bundan sonra da olmayacak. Karşılaştığım bu coşku beni daha çok heyecanlandırdı. İnşallah 2014 yılında bu bölge için yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Seçim ziyaretlerine devam eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü’ ye MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay ve yönetimi ile MHP il Başkanlığı yöneticileri eşlik etti. İlk olarak Yeşilköy’e geçen Çöllü ve beraberindekiler, köy girişinde gençler tarafından araçlarla karşılandı. Yaklaşık 30 araçlık konvoyla köye giriş yapan Cem Çöllü, köy meydanındaki kahvelerde bekleyen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak kahvehanede bulunan kalabalığa hitap etti. Manisa Belediyesi’ndeki görevleri esnasında ova köylerinin tamamına gittiğini ve hizmet götürdüğünü söyleyen Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, artık köylerin mahalle olduğunu ve yeni dönemde merkezdeki mahallenin aldığı hizmetin aynısını köylerinde alacağını söyledi. Çöllü konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Beni yakinen tanıyan tanır. Ben Manisa Belediyesi’nde ki görevim esnasında sık sık köylerinize gelerek sizleri ziyaret ettim. Sizlerden gelen talepleri gücümüz yettiği ölçüde karşılamak için imkânlarımızı seferber ettik. Bugün gelinen noktada taşını, yolunu ihmal ettiğimiz tek bir ova köyü hatırlamıyorum. Büyükşehir olmadan büyükşehir gibi yatırım yaparak köylerimizin ihtiyaçlarına cevap verdik. Tüm bunları yaparken hiçbir ayrım gözetmedik. Kent merkezindeki mahallelerimiz hangi hizmeti aldıysa köylerimizin de aynı hizmeti alması gerektiğini söyledik. Artık Manisa halkı belediye söz verdiyse yapar diyor. Bu bizleri de memnun ediyor. Sözünü tutan bir yönetim olabildiysek ne mutlu bize” diye konuştu.

KÖY KENT AYRIMI OLMADI OLMAYACAK

Büyükşehir yasası ile köylerin artık mahalle olduğunu hatırlatan Cem Çöllü, Manisa Belediyesi’nin yasa çıkmadan önce dahi köylerden ve beldelerden gelen istekleri yerine getirdiğini söyledi. Çöllü şöyle devam etti “ Bizler bu yola hizmet için çıktık. Çıktığımız bu yolda kesinlikle ayrım ve taraf gözetmedik. Bunun en güzel örneğini de geride bıraktığımız 4,5 yıllık görev süremiz ortaya koymuştur. Kentin 57 mahallesinin tamamına hizmeti götürmek her belediyeye nasip olmamıştır. Biz yıllardır hizmet girmeyen mahallelerimize hizmet götürürken verdiğimiz sözü yerini getirmenin huzurunu yaşıyorduk. Bizim yıllardır imkanlarımız dahilinde hizmet götürdüğümüz yerler eğer mahalle olarak bizlerin sorumluluğuna getirilmişse biz bu sorumluluğu da üstleriniz. Allah nasip eder Şehzadeler Belediyesi ne göreve gelirsek köylerimizin mahallelerimizden farkının olmayacağının sözünü veriyorum.”

SİYASETİ BİLMEM AMA HİZMETTE TECRÜBELİYİZ

 Siyasetçi kimliği ile değil belediyeci kimliğiyle halkın karşısına çıktığını söyleyen Cem Çöllü, belediyecilik tecrübesinin siyasetinin önünde olacağını söyledi. Çöllü konuşmasını şöyle tamamladı, “Ben siyasette yeniyim ancak hizmette tecrübeliyim. Benden diğer siyasiler gibi saatlerce hamaset dolu konuşma yapmamı beklemeyin. Ben projelerimle konuşmak, anılmak isterim. İnşallah bu şekilde de devam edecek. Çünkü ben proje adamıyım. Bizim projelerimiz konuşulacak siyasetimiz değil. Çünkü biz siyaseti hizmet için yaptık böyle yapmaya da devam edeceğiz.” 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.