Manisa'da Bugün

ZÜLFİKAR GÜRCAN POT KIRDI

SİYASET

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’i ziyaret eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar Gürcan, Tarzanlar’ı ve Manisaspor’u Türkiye çapında bir marka yapmak istediklerini açıkladı.

 Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’i ziyaret eden AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar Gürcan, Tarzanlar’ı ve Manisaspor’u Türkiye çapında bir marka yapmak istediklerini açıkladı.
AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar Gürcan, Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’i zorlu Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde ziyaret etti. Ziyarette Gürcan’a Sait Başbelen, İsmail Önal, Mustafa Alataş, Hüseyin Çambel, Adnan Kaçire ve Abdullah Mergen eşlik etti. Manisaspor’un Manisa’nın en önemli markalarından birini olduğunu ifade eden Gürcan, “Manisa’ya ve Manisaspor’a hizmet etmeye çalışıyorsunuz. Allah sizlere gittiğiniz bu yolda muvaffakiyetler versin. Gönlünüzden geçen sonuçları tabelalara yansıtırsınız. Bizler sizlere güveniyoruz. Geçen sene kaçırdığımız Süper Lig’e bu sene yükseliriz diye umuyorum” dedi. Projelerinde de bahseden Gürcan şunları ifade etti: “Manisa halkının Manisaspor ve spora karşı ilgisiz olduğunu sizde fark etmişsinizdir. Bizlerin projelerinden birisi de Tarzanlar’ı ve Manisaspor’u Türkiye çapında marka yapmak istiyoruz. Belediye manasında elimizden geldiğince destek vereceğiz. Tribünlere insanları çekmek, 12. gücü harekete geçirmek için önemli. Sizler bir yardan teknik olarak desteğinizi, bizde halk olarak destek vererek iyi sonuçlar elde edebiliriz.”

“Kalıcı tesisler yapmalıyız”

Zülfikar Gürcan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kemal Özdeş, tüm siyasi partilerin Manisaspor’a destek vermesini istedi. Gürcan’a başarılar dileyen Özdeş, “Desteğiniz bizim için çok önemli. Her partinin bu takıma destek vermesini istiyoruz. Manisaspor bu şehrin en önemli değeri. Ben sahada elde edilecek başarıdan çok bu kulübün sağlam temeller üzerine kurulmasını istiyorum. Alt yapıya ayrı bir değer veriyoruz, onu planlamaya çalışıyoruz. Profesyonel takım ayrı bir önem veriyoruz. 1. önceliğimiz 5–10 yılı planlamak. Sizlerden de isteğimiz bu kulübe kalıcı tesisler sağlamanız. Burada da her siyasi partiye ihtiyacımız var. Manisaspor herkesin takımı” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.