Manisa'da Bugün

ZÜLFİKAR GÜRCAN ŞEHZADELER İLÇESİNE AK PARTİ'DEN ADAY ADAYI

SİYASET

Manisa'da AK Parti teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan Avukat Zülfikar Gürcan, Manisa Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

 Manisa Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti aday adayı Av. Zülfikar Gürcan, Tevfik Lav Spor Tesislerinde düzenlediği kahvaltılı toplantıda AK Parti teşkilatıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İl Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çerçi ve çok sayıda partili katıldı. Kahaltı sonrası konuşma yapan aday adayı Av. Zülfikar Gürcan, AK Parti kurulduğu günden bu yana partide çeşitli kademelerde görev aldığını belirterek, "Biz bu gün bu yola gelirken bir senedir arkadaşlarımızla istişareler yaptık. Süreci değerlendirdik. Kamuoyunun görüşlerini onların fikirlerini her konuda değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere tecrübeleriyle yol gösteren abilerimiz bizim Şehzadeler İlçesi Belediye Başkan aday adaylığı fikrimizin oluşmasında öncülük etti. Bundan iki hafta önce kadar da parti büyüklerimizden değerli büyüğümüz Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'la Başbakanlık'ta bir yarım saat kadar görüşme daha sonra da kendileri nezaket gösterip evlerinde bizleri misafir ederek iki saat kadar da orada baş başa görüşme fırsatımız ve Manisa'yla ilgili konuları değerlendirme imkanımız oldu. Ayrıca MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi'yle istişarelerde bulunduk. Yine vekillerimizle birlikte istişarelerde bulunduk. Şehzadeler ilçesi aday adaylığı noktasında ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi konuştuk. Onların hiç biri bizlere desteklerini esirgemediler." dedi.
"ŞANSLI VE İDDİALIYIM"
AK Parti tarafından belediye başkanlığı aday adaylarına yönelik düzenlenen anketlerin kendileri için büyük bir önem taşıdığını dile getiren Gürcan, "Bu karar sürecinin en önemli çekirdek noktasını oluşturan anketler bizler için çok önemli. Bu süreçte sizlerin bizlere vereceği destek sizlerle birlikte bu süreci yönetmek bizlere ayrıca güç verecektir. Ben Zülfikar Gürcan Manisa'nın iki güzide ilçesi Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum." şeklinde kaydetti. Aday adaylığı açıklamasından önce bilboarlarla çalışmalarına başladığını kaydeden Gürcan, "Burada gelen tepkiler nasıldı onları değerlendirdik. Arkadaşlarımı bizlerin böyle bir yola çıkmasından gayet mutlular. Bu süreçte kendimi şanslı ve iddialı görüyorum. Bu süreçte sanki yerel seçimlerde dış konuşmalar dışardan aday konuşmaları çok gündeme gelir. Ama yerel seçimler partinin kendi içinden yerel adaylarla kazanılır. O açıdan kendimi şanslı görüyorum." diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.