Manisa'da Bugün

19 MAYIS’IN ÜSTÜ KAPATILIYOR!..

SPOR

Manisaspor Yönetimi, statla ilgili projesini Bakan Suat Kılıç’a sundu, projeye onay çıktı, stadın yeni halinin yeni sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ile yönetim kurulu üyelerinin günlerdir üzerinde durduğu Manisa 19 Mayıs Stadı’nın üzerinin tamamen kapatılması projesine onay çıktı. Stadın kapasitesi 17 binden 20 bin kişiye çıkartılıyor. Dört köşeye de tribünler yapılacak. Spil ve Gediz Kale Arkalarının üstü de kapatılıyor. Kale arkalarının boşluklarına ise Gençlik Merkezi ve Çok Katlı Spor Salonları yapılacak. Statla ilgili yarın Ankara'dan heyet gelip incelemelerde bulunacağı belirtildi.

KADAYIFÇILAR: “BAKANIMIZ OLUMLU BAKIYOR”

Stadın üstünün kapatılmasıyla ilgili Spor Bakanı Suat Kılıç’a projeyi tüm detaylarıyla aktardıklarını ifade eden Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, “Projemizi sunduk, onlarda değerlendiriyor. Bakanımız projemize olumlu bakıyor. Yaklaşımlar gayet iyiydi. Stadımızın üstünün kapanmasıyla daha da modern bir stadımız olmuş olacak. Bu konuyla ilgili çok ciddi çalışıyoruz. Manisa’ya yakışır bir stat için tüm imkanlarımızı seferber ettik” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.