Manisa'da Bugün

1965 Manisaspor'dan 1000 meşaleli yıldönümü kutlaması

SPOR

1965 MANİSASPOR Taraftarlar Derneği, kulübün kuruluşunun 52'inci yıldönümünü, 1000 meşale yakarak kutladı. 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği, kulübün 52'inci kuruluş yıldönümü için iftar programı düzenlendi. Şehit Pilot Üsteğmen...

1965 MANİSASPOR Taraftarlar Derneği, kulübün kuruluşunun 52'inci yıldönümünü, 1000 meşale yakarak kutladı.
1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği, kulübün 52'inci kuruluş yıldönümü için iftar programı düzenlendi. Şehit Pilot Üsteğmen Okan Divrik Parkı'ndaki programa; AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda taraftar ile aileleri katıldı. 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, Manisaspor'a sahip çıkılması çağrısı yaptı.
2 BİN TARAFTAR KATILDI
İftar alanında başlayan ve yaklaşık 2 bin taraftarın katıldığı kutlamalara, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam edildi. Meydanda bulunan havuzun etrafını saran taraftarlar, ellerindeki 1000 meşaleyi aynı anda yakarak, gökyüzünü aydınlattı. Daha sonra taraftarlar, Manisaspor marşları eşliğinde kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. Kutlamaların ardından taraftarlar sessizce dağıldı.

FOTOĞRAF

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.