Manisa'da Bugün

2.LİG'DE AMBULANS KRİZİ

SPOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Turgutlu’da Turgutluspor ile Fethiyespor arasında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında sakatlanan Fethiyespor kaptanı Murat Türkkan yaklaşık 10 dakika saha içerisinde ambulans bekledi.

 Turgutlu Yedi Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 44. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası kaburga kemiğinde kırık oluşan Murat Türkkan yaklaşık 10 dakika acı içerisinde yeşil sahada ambulans bekledi. Acılar içerisinde feryat eden talihsiz futbolcuya ilk müdahale Fethiyespor ve Turgutluspor kulüp doktorlarınca yapıldı.
Karşılaşmanın başlamasından önce Turgutlu Yedi Eylül Stadyumu'ndaki yerini alan 112 acil servis ambulansının stadın yanında bulunan kapalı spor salonunda fenalaşan başka bir olaya 112 komuta merkezi tarafından gönderildiği öğrenildi.
Bu hastanın Turgutlu Devlet Hastanesine sevk edilmesinin ardından tekrar stada dönen ambulans, kaburga kemiği kırılan Fethiyespor kaptanı Murat Türkkan’a yaptığı kısa müdahalenin ardından, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaşanan olay sonrası Fethiyespor yöneticileri ve teknik heyeti o an da statta ambulansın bulunmamasına isyan ettiler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.