Manisa'da Bugün

45 NUMARAYI İZLEMEK…

SPOR

Manisaspor’un gençlerini izlemek çok keyifli. Hepsi birer 40 yıllık Tarzanmış gibi oynuyor.

 Manisaspor’un gençlerini izlemek çok keyifli. Hepsi birer 40 yıllık Tarzanmış gibi oynuyor. Hikmet’e bir bakın, savunmada en kral forvetlerin korkulu rüyası, tam bir kule, tehlike yaratacak her topu havadan, yerden, kenardan nereden gelirse gelsin süpürüyor. Hele Bülent’e ne demeli? Hikmet’ten arda kalır yanı hiç yok. Atıyor, attırıyor, sol kanadın vazgeçilmezi… Yılmaz bir bekçi var. Cenk Yılmaz… Çabukluğuna hızına yetişemezsiniz. Sağ şerit ona emanet. Orta sahada bir Hakan Turan var, oyuna kaçta girerse girsin, inanılmaz bir özgüvene sahip, o ne sol ayak, o ne pas kalitesi öyle… Hüsnü’ye bir bakın; tam bir görev adamı… İsmail ağabeyinden aldığı formayı ne de güzel terletiyor.

*** *** *** *** *** ****

Kadroda bir de Eray var, Eray Ataseven… Bu gencin ismini daha çok duyacağız. Böyle çalışmaya devam ederse ilerde Manisaspor’dan giden ağabeyleri Selçuk İnan, Arda Turan gibi olacak. Onun U20 Dünya Kupası’nda forma giymesi, Manisaspor’daki performansına bağlı. En özeli 45 numaralı forması. İşte seyirciyi cezbeden öze dönüşün numarası bu. Talihsiz sakatlığı sonrası, Çanakkale ve Göztepe maçlarıyla döndü. Kadroda hücuma ekstra katkı yapabilecek özelliğe sahip tek oyuncu. Samsunspor maçında ayakları titremedi. Aslanlar gibi oynadı. Her ne kadar yanlış yerde oynatılsa da ayağında iyi top tuttu, arkadaşlarını rahatlattı. Alkış alan bir oyunla taraftarın gönlünü fethetti.

*** *** *** *** *** ****

Küme düştükten sonra zoraki de olsa öze dönmek önemliydi Manisaspor için. Samsun maçında kendi fabrikamızdan üretilen gençleri izlemenin tadı başkaydı. Beraberliğe hiç üzülmedim, yenilsek de üzülmeyecektim, bu gençlerle Manisaspor’un geleceği kurtulacak; buna şahit oluyorum ya gerisi hikaye. İsmini duymadığımız birçok genç, altyapıdan bir üste çıkabilir; ama koca kentte hala bir tesis yapılamaması en büyük engel. A Takımı Menemen’de idman yapan bir kulübün, tekeden süt çıkarması, gerçekten çok enterasan.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.