Manisa'da Bugün

Abdullah Mergen Yönetimi bunu da yaptı

SPOR

Grand Medical Manisaspor’da  haftalardır ortalıklarda  görünmeyen ve idmanlara bile gelmeyen  futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçil’in neden Siyah Beyazlı ekiple bağlarını  kopardığını 45 HABER ortaya çıkardı.

Özel Haber - Şenol ÖZEKER 

Ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçına saatler kala futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçile, “ Abi sen maça gelme. Uçak bileti bulamadık, uçakta yer yok ” dendiği bu nedenle Etçil’in yönetime tavır aldığı öğrenildi. 

Muzaffer Etçil… O Türk futbolunun Pelesi. Bir dönem Manisaspor’da ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekti ve Beşiktaş’a giderken Siyah Beyazlı kulübe yüklü miktarda para kazandırdı. Ancak mevcut Manisaspor yönetimi onu bir deplasman maçına bile götürmekten aciz kaldı. Manisaspor onun döneminde 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon oldu, onun döneminde 2016-2017 futbol sezonunda ligde kaldı. Bir süredir ortalıklarda görünmüyor Muzaffer Etçil. Araştırdık ve futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçil’in neden yönetimle arasına mesafe koyduğunu ve ortaya çıkardık. 

SEN GELME MUZAFFER ABİ! 

Abdullah Mergen başkanlığı döneminde Siyah Beyazlı kulüpte yönetim kuruluna giren futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçil, Manisaspor’un başarısı için gece gündüz ter döktü. Sezon başı kampında hep o bulundu. Bu sezon öncesinde de sürekli takımı yakından takip etti ve kamplarda yer aldı. Ancak ligin ilk haftasında deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçı öncesinde kendisini kulüpten arayanların telefonda söyledikleri Arap Muzaffer’in başından aşağıya kaynar su gibi döküldü. Türk futboluna yıllarını veren Arap Muzfaffer’e şu sözler söylendi, “ Muzaffer abi sen Rize’ye gelme abi istersen. Uçakta yer yok. Bilet bulamadık” İşte bu sözlerden sonra futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçil belli etmese de içten içe büyük bir üzüntü yaşadı ve Başkan Abdullah Mergen ve yönetimle arasına mesafe koydu. Başkan Abdullah Mergen ve yönetim daha sonra Etçil’i aramalarına rağmen bir daha ulaşamadılar. İşte Manisaspor’da Muzaffer Etçil ve yönetim arasında ki soğukluğun nedeni.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.