Manisa'da Bugün

Akhisar Belediyespor Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

SPOR

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenmana Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yokluğunda başlayan yeşil-siyahlılar antrenör Yıldırım Uran önderliğinde Yılmaz Atabarut Tesislerinde yaptı.

İdmanda geçen hafta sakatlanan Kaptan Emrah Eren katılmazken, sakatlıkları süren Emin Aladağ, Erkan Taşkıran ve Mehmet Akyüz takımdan ayrı çalışırken, Eskişehir deplasmanına gidemeyecekleri bildirildi. Hafif sakatlığı olan İbrahima Sonko’nun takımdan ayrı çalıştığı ve dinlendirildiği ama Eskişehir deplasmanında yerini alabileceği bildirildi.

Hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayan tecrübeli defans oyuncusu Uğur Demirok, sözlerini şöyle sürdürdü: " Öncelikle kendi sahamızda yakaladığımız performansı dışarıda gösteremiyoruz. Bunun nedenini bilmiyorum. Rize maçı için de biraz şanssız olduğumuzu düşünüyorum. İyi pozisyonlar yakaladık, değerlendirsek maç farklı bitebilirdi. Olmadı artık, bunu bir şekilde kırmak istiyoruz ve önümüzde Eskişehir maçı var. Yine aynı mücadele ile takım oyununu oynayıp bu deplasmandaki şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Evimizde seyircimizin desteği ile daha iyi oynuyoruz, deplasmanda da bu güzel oyunumuzu değerlendirmek istiyoruz. Deplasmanda gol atamadık ama en kısa zamanda önümüzdeki maç gol bulmayı istiyoruz. "

Transfer haberlerini kendisinin de sadece basından okuduğunu vurgulayan Demirok, " Bu konularda hiçbir haberim yok. Sadece basından çıkan haberleri duyuyorum. Burada mutluyum, şu anda hiçbir sıkıntım yok. Akhisarspor için elimden gelenin daha fazlasını vermeye çalışıyorum. Bu işler kısmet ama şuanda Akhisar futbolcusuyum. Akhisarspor’dan başka bir şey düşünmüyorum. " dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.