Manisa'da Bugün

AKHİSAR BELEDİYESPOR, GALATASARAY’I BEKLİYOR

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Akhisar Belediyespor, evinde konuk edeceği Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın sabah bölümünde ağırlık çalışması yapan yeşil-siyahlı takım, akşam bölümünde ise çift kale maç yaparak çalışmalarına devam ediyor. 
Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada Galatasaray'ın çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Bizde takım halinde çok iyi bir çizgideyiz. Sahamızda 3 karşılaşmadan galip ayrılan taraf olmanın verdiği güven ile Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Takımımız geçen yıldan gelen takım olma ruhunu oluşturdu. İnşallah Galatasaray maçı ile sahamızdaki yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.
Akhisar Belediyespor’un sezon öncesi Gekas ile anlaşamaması üzerine getirilen Oumar Niasse, tercümanın eşliği ile Galatasaray maçında da gol atmak istediğini ve 6 haftalık lig periyodunda takıma alıştığını ve takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirtti.
Akhisar Belediyespor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, 6 Ekim Pazar günü saat 16.30’da başlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.