Manisa'da Bugün

Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

SPOR

Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarının ikinci etabına Karabulut Tesislerine akşam idmanı ile başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü saat 19.00 da Manisa 19 Mayıs stadında konuk edeceği Gaziantepspor maçı hazırlıklarının ikinci etabına Karabulut Tesislerine akşam idmanı ile başladı.

Sakatlıklarına süren Oğuz Dağlaroğlu
ve Serkan Yalçın'ın yokluğunda çalışmalara başlayan yeşil-siyahlı ekipte forvet sıkıntısı devam ediyor. Sakatlıktan kurtulan, takımla çalışmalara başlayan ancak maç eksiği bulunan golcü oyuncular Mehmet Yılmaz ve Severin Bikoko hafta sonunda yapılacak müsabakaya yetiştirilmeye çalışılacak.

Kendi sahasında ilk galibiyeti almak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu
, " İnşallah Gaziantep maçı ile kendi sahamızda ilk galibiyetimize kavuşuruz. Sezona iyi bir giriş yaptık, deplasmanda alınan Eskişehir galibiyeti ardından, 2 beraberlik ve akabinde üç maç sarsıldık ama son Elazığ maçı ile tekrar toparlandık ve öyle tahmin ediyorum ki bundan sonra çok daha iyi bir şekilde daha iyiye giderek bundan sonraki maçlarımızı oynarız. Bu hafta da kendi sahamızda Gaziantep ile oynayacağız, Gaziantep ligin köklü takımlarından, iyi oyunculara sahip bir ekip ama biz de kendi sahamızda artık taraftarımıza ve Akhisar'a galibiyet hediye etmek istiyoruz. İnşallah bu hafta bunu başarırız ve başaracak gücümüz de var. Elazığ da oynadığımız oyunu aynı şekilde daha da iyileştirerek Gaziantep karşısında koyabilirsek iyi bir sonuç ile ayrılacağımıza eminim. " dedi.


Takım hakkında bilgiler veren Hamzaoğlu, " Sakat oyuncularımız Mehmet Yılmaz ve Bikoko takım ile çalışmalara başladı, ancak daha eksikleri var hafta sonuna kadar yetişip yetişmeyeceği belli değil. Bikoko henüz maç için yeterli değil. Forvet mevkiinde Bikoko'nun sakatlığı planlarımızı alt üst etti, bu da bizi ofansif bir oyuna itti. Forvet mevkiinde böyle bir sıkıntı yaşayacağını bilseydik tabi ki de transfer ederdik. Ancak Mehmet Yılmaz forma girer, Bikoko da iyileşirse belki de hiç gerek kalmayacak. " şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.