Manisa'da Bugün

Akhisar Belediyespor gençleşecek

SPOR

SÜPER Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da yönetim, yeni sezonda takımın 28 olan yaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor. Başkan Hüseyin Eryüksel, transfer döneminde takımda direkt oynayabilecek futbolcuların yanı sıra, kadroda alternatif...

SÜPER Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da yönetim, yeni sezonda takımın 28 olan yaş ortalamasını düşürmeyi hedefliyor.
Başkan Hüseyin Eryüksel, transfer döneminde takımda direkt oynayabilecek futbolcuların yanı sıra, kadroda alternatif olabilecek, gelecek vaadeden genç isimleri de bünyelerine dahil etmek istediklerdini belirterek, "Şu anda listemizde bu kriterlere uygun 3 futbolcu var. Anlaşabilirsek, bu gençleri transfer etmek amacındayız" dedi.
Kadro planlamasını ve transferleri tamamen teknik heyetin talepleri doğrultusunda yapacaklarını sözlerine ekleyen Eryüksel, "Takımız son haftalarda ligi domine ederek çok iyi bir grafik yakaladı. Yeni sezonda bu çizgiyi devam ettirip, seyir zevki daha yüksek bir ekip yaratmayı hedefliyoruz. Altyapımızdan yetişen gençlerin yanı sıra, transfer yoluyla kadromuza dahil edeceğimiz yetenekler, bu hedefe ulaşmamızda önemli rol oynayacaklar" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.