Manisa'da Bugün

AKHİSAR BELEDİYESPOR, MEDİCAL PARK ANTALYASPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular aerobik çalışması ve çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Kaptan Emrah Eren ve Kenan Özer doktor kontrolünde çalıştı.
İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, artık iplerin ellerinde olduğunu ve kendi kaderlerini kendileri çizeceklerini dile getirerek, “Artık ipler elimizde, sezon sonuna kadar kaybetmememiz gerekiyor. Antalya maçı da bu 3 maçtan birisi, Antalya’dan 3 puan alarak rahatlamak istiyoruz. Dolayısıyla bu maçtan da alabileceğimiz maksimum puan yada puanları alıp Akhisar’a dönüp daha sonra son 2 haftaya daha rahat girmek istiyoruz. Son 4 haftada 10 puan almış bir takım olarak morallerimiz son derece iyi, ama bunun rehavete dönüşmemesi gerekiyor. Son derece önemli rakipler ile oynayacağız, saygı duyduğumuz rakipler, ligde bence birbirinden çok üstün bir takım yok, dolayısıyla her maçtan her türlü skor çıkabilir. Umut ediyoruz ki biz maksimum puanları alıp bir an önce rahatlayacağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.