Manisa'da Bugün

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA ERKAN TAŞKIRAN VE MEHMET AKYÜZ İMZAYI ATTI

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor transfer çalışmalarında görüşmelerini sürdürdüğü ve renklerine bağladığı Erkan Taşkıran ve Mehmet Akyüz ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

 Her iki oyuncunun da Pazartesi başlayacak olan Almanya kampına katılacağı bildirildi. 
Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde Bucaspor'dan Erkan Taşkıran ile imza töreni yapılırken, Mehmet Akyüz'e ise daha önceden imza atıldığı bildirildi.
İmza töreni ardından duygularını yansıtan Erkan Taşkıran, "1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e gelmemden dolayı mutluyum. Tekrar Süper Lig'e böyle bir camia ile döndüğüm için mutluyum. Gerek buradaki futbolcu arkadaşlarım gerekse teknik heyet geçen sezon gösterdikleri başarıları ile kamuoyunda iyi bir yer edindiler. Hocamızın da beni istemesi sayın başkanımızın beni istemesi benim de Akhisar'a karşı bir sempatimin olması benim bu transferimde kolaylık sağladı. İnşallah bu sezonda da geçen sezon Bucapor'da gösterdiğim performansın daha üstüne çıkarak inşallah Akhisarspor'a yararlı olacağıma inanıyorum" dedi.

GEKAS KONUSUNDA HER İKİ TARAFTARA DÜŞÜNMEYE ÇEKİLDİ
Gekas'ın dün Akhisar'a geldiğini ancak kayınpederinin vefatını öğrendiği için sadece 1 saat görüşebildiklerini dile getiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel şunları kaydetti: 
"Gekas geldik görüştük ve yarın cenazesi olması dolayıyla 1 saat görüşmenin ardından tekrar Yunanistan'a dönmek zorunda kaldı. Şuanda o düşünüyor, biz de düşünüyoruz. Tabiki burada şartlarımızın uyduğu kadar karar verebiliriz, şartlar hiç bir zaman bize uymadığında imza atmayız. buluşabilirsek orta bir yerde buluşacağız, buluşamazsak yolumuzu ayıracağız. Gekas önce bir kamp dönemi ardından da kayınpederinin rahatsızlığından dolayı görüşmeler bu kadar çok uzadı.Gekas ile aramızda farklar var, ödenecek toplam ücret, ödeme şekli veya farklı maddelerde anlaşma sağlayamadığımız 4 sayfalık sözleşme var. Artık her iki tarafta düşünme safhasına geçti, önümüzdeki hafta olayın kesinleşeceğini tahmin ediyoruz. Mehmet Akyüz kesinleşti, imzayı aldık, Pazartesi günü direk Almanya kampına katılacak. Bundan başka şuanda görüştüğümüz yok."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.