Manisa'da Bugün

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA GEKAS BİLMECESİ SÜRÜYOR

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da geçen sezon büyük performans gösteren Gekas bilmecesi sürüyor.

 Akhisar Belediyespor yönetimi Gekas’a menajer aracılığı ile tekliflerini bildirdiklerini ancak halen geri bir dönüş olmadığına vurgu yaptı. 
Kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle Yunanistan’da ailesinin yanında bulunan tecrübeli golcü Theofanis Gekas’ın Akhisar Belediyespor ile 1 yıllık daha anlaşması bulunuyor. Yönetim tarafından kendisine verilen yeni sezondaki ücretin daha fazlasını isteyen Gekas’ın son kararı ise merak konusu oldu. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde top başı yapan Akhisar Belediyespor’da teknik patron Hamza Hamzaoğlu Gekas’ı tekrar takımda görmek istediğine vurgu yaparak, topun yönetimde olduğunu dile getirdi.
Öte yandan Akhisar Belediyespor iç transferde son isim kaptan Emrah Eren ile bugün son kez masaya oturacağı ve büyük oranda anlaşma sağlanabileceği bildirildi.
Dün idmanda izinli olan Bruno, Luciano ve kaleci Oğuz Dağlaroğlu sabah saat 08.30'da yapılan idmana katıldı. Günde çift idman yapan yeşil-siyahlılar günün ikinci idmanını saat 18.30'da yapacağı bildirildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.