Manisa'da Bugün

AKHİSAR BELEDİYESPOR'UN SPONSORU DEĞİŞMEDİ

SPOR

AKHİSAR Belediyespor'un forma sponsorları bu sezon da değişmedi. Ligin ilk haftasında Balıkesirspor maçına göğüs reklamsız çıkan yeşil siyahlı ekip, bu haftadan itibaren formasında yine Köfteci Ramiz ile Keskinoğlu'nun reklamlarını taşıyacak.

 AKHİSAR Belediyespor'un forma sponsorları bu sezon da değişmedi. Ligin ilk haftasında Balıkesirspor maçına göğüs reklamsız çıkan yeşil siyahlı ekip, bu haftadan itibaren formasında yine Köfteci Ramiz ile Keskinoğlu'nun reklamlarını taşıyacak. Yapılan anlaşmaya göre, geçen sezonun tam tersi olarak iç saha karşılaşmalarında formanın önünde Köfteci Ramiz arkasında Keskinoğlu, deplasmanlarda ise önde Keskinoğlu arkada Köfteci Ramiz logoları yer alacak.

Başkan Hüseyin Eryüksel, belediyenin ve Akhisarlıların destekleri ile Süper Lig'deki üçüncü sezonlarına başladıklarını hatırlatarak, "Daha önce söylediğimiz gibi, kulüp olarak Akhisarlı sanayici ve iş adamlarının sponsorluklarına öncelik veriyoruz. Akhisar'ın adını Türkiye'de ve yurt dışında başarıyla duyuran Köfteci Ramiz ve Keskinoğlu Aileleri, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da forma sponsorumuz oldu. İki aile başta olmak üzere tüm Akhisarlılara teşekkür ediyoruz" dedi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.