Manisa'da Bugün

AKHİSAR BLD-ELAZIĞSPOR MAÇI 5 LİRA!

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligde kalma mücadelesinde hafta sonu konuk edeceği Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Elazığ taraftarı için Gediz Kale arkasında 3 bin 500 kişilik yer ayırttıklarını dile getirerek, “Lig’de artık çok kritik bir sürece girdik. Kırılma noktası diye tabir ettiğimiz Karabük maçını kanarak bu ligdeki varlığımızı gösterdiğimize inanıyorum. Artık sadece tek düşündüğümüz Elazığ maçı, bu maçtan mutlak 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Elazığ taraftarından büyük talep var bizler de yönetim kurulu ile yaptığımız toplantının arından Gediz kale arkasında bulunan 3 bin 500 kişiye Elazığ taraftarına ayırdık. Biletler yarından itibaren Akhisarspor Store’den satışına sunulacaktır. Kale arkaları 5 TL, Tarzan Tribünü 10 TL, Kapalı Alt B 15 TL ve VIP tribün 20 TL’den satışa sunulacaktır” dedi. TARAFTAR ÜCRETSİZ MANİSA’YA TAŞINACAK
Elazığ maçında taraftarın desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını dile getiren Acar sözlerine şöyle devam etti:
“Eskişehirspor maçında biletlerimizde indirim yapmıştık, yine aynı tarife devam ediyor. Son kritik maçlara yaklaşırken taraftarımıza büyük ihtiyacımız var. Sahamızda henüz 1 maç kazandık, inşallah bu talihsizliğimizi kırıp Elazığ maçından galip ayrılmak istiyoruz. Maç günü Akhisar’dan Manisa’ya belediyemizin de destekleri ile hiçbir taraftarımızın kalmayacak şekilde ücretsiz taşınacaktır. Bu önemli virajda herkesi stada bekliyoruz.” 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.