Manisa'da Bugün

AKHİSAR-KAYSERİ MAÇI BUCA STADI’NDA

SPOR

Akhisar Belediyespor’un 1 Şubat Cuma günü ligin 20. Haftasında oynayacağı Kayserispor maçının Manisa’daki milli maç nedeniyle Buca Stadı’nda oynanacağı bildirildi.

Süper Lig temsilcimiz Akhisar Belediyespor’un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasındaki Kayserispor maçını Buca Stadı’nda oynayacaklarını söyledi. Acar, “6 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs stadında yapılacak olan Türkiye ile Çek Cumhuriyeti milli maçı nedeniyle stadını bakımı yapılması öngörüldü. Bu nedenle TFF bize resmi bir yazı gönderdi ve Alsancak, Atatürk ve Buca statlarını önerdi. Bizde Buca Stadı’nı seçtik, 1 Şubat Cuma günü ligin 20. haftasında konuk edeceğimiz Kayserispor maçımızı, Buca stadında oynayacağız” diye konuştu.

ESKİŞEHİR MAÇININ ÜZÜNTÜSÜ YAŞANIYOR

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalarak, kaçırılan 3 puanın üzüntüsünü yaşıyor. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, galibiyeti koruyamadıkları için üzgün olduklarını ancak 1 puanında önemli olduğuna vurgulayarak, transfer çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Eskişehirspor maçında büyük destek veren Akhisar taraftarına da teşekkür eden Acar, “İlk yarı çok iyi mücadele ettik, ister istemez her takımda olduğu gibi kapanma fobisi yaşadık. Son dakikada kendi kalemize attığımız bir gol ile yine 1 puan aldık. Tabi ki bu gidilen yolda alınan her puanın önemi var. Ara vermeden Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün başlıyoruz. Söylenecek bir şey yok, üzgünüz, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Taraftara çok büyük teşekkür ederiz, destekleyerek bizleri çok sevindirdiler” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Transfer çalışmalarına teknik heyetin belirleyeceği yol doğrultusunda devam edecekleri bilgisini veren Acar, şuanda bir forvet oyuncusuyla büyük oranda anlaştıklarını bildirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.