Manisa'da Bugün

AKHİSAR STADINI İSTİYOR!..

SPOR

Yeni stat çalışmalarının bir türlü başlayamaması, Akhisar Belediyesporlu taraftarların tepkisine yol açtı. Eskişehirspor maçında “stat nerede” diyen Akigolar, bu konuyu çözüme kavuşturmak için sosyal paylaşım sitelerinde kamuoyu oluşturuyor.

Bir sezonu Manisa’da geçirmek zorunda kalan ve bir sezon boyunca burada oynadıktan sonra yeni yapılacak Akhisar Arena’ya geçmenin hayalini kuran Akhisar Belediyespor’un, ortadaki stat belirsizliği nedeniyle önümüzdeki sezon da yeni stadında oynaması zor görünüyor. Spor Toto Süper Lig maçları için yarım sezondur Manisa’ya gidip gelen Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, en sonunda isyan etti.

TÜRKİYE’NİN 4 BİR YANINA ULAŞTILAR
Yeşil-Siyahlı renklere gönül verenler, yetkililerin artık konuya el atması gerektiğini ifade ederek, sosyal medyada kamuoyu oluşturmaya başladılar. “Akhisar stadını istiyor” adı altında bir kamuoyu oluşturan Akhisarlılar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün twitter adresini de mesaj yağmuruna tuttular. Bakanlar, milletvekilleri başta olmak üzere kenti yönetenlere mesaj gönderen Akigoların bu talebi, birçok milletvekili tarafından da haklı görüldü. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, twitter hesabından yayınladığı mesajda “CHP Milletvekilleri olarak bu haklı talebin arkasındayız. Akhisar’a verilen sözler tutulsun” dedi. Taraftarlar, yetkililerin stat çalışmalarına bir an önce başlaması gerektiğini, yeni sezonda Akhisar’da oynamak istediklerini ısrarla dile getiriyorlar. MUSTAFA TATLI


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.