Manisa'da Bugün

AKHİSAR'DA LAF ÇOK İCRAAT YOK

SPOR

Galatasaray maçında yaşananlardan dolayı fan sayfalarda kulüp yönetimini yerde yere vuran ve istifaya davet eden Yeşil-Siyahlı taraftarlar, geçtiğimiz salı günü yapmayı planladığı protestoyu gerçekleştiremedi, birkaç taraftar dışında kimse randevu yerine gitmedi.

Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, sosyal medyada yapacağını anons ettiği icraatlarını yine yerine getiremedi. Sosyal paylaşım sitelerinde onbinlerce takipçisi bulunan Akhisarspor fan sayfalarında örgütlenen Yeşil-Siyaha gönül verenler, Galatasaray maçında yaşanan tribün olaylarına tepki olarak önceki gün belediye önünde toplanıp protesto yapacaktı.

BİRKAÇ TARAFTAR DIŞINDA KİMSE YOK

Her fırsatta Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetimin yaptığı icraatları sert bir dille eleştiren Akhisarsporlu taraftarlar, Galatasaray maçında yaşananlardan sonra özellikle yönetime büyük öfke kusmuştu. Yeşil-Siyahlı taraftarların saat 13.00’te belediye önünde yapmayı planladığı protesto sosyal medyadaki eleştirilerin yine ötesine geçemedi. Taraftarlar ligin ilk yarısında oynanan birçok maç öncesinde de sosyal medyada Hamzaoğlu’nu istifaya davet edeceğini dile getirmiş; o hafta oynanan maçta tecrübeli çalıştırıcıyı alkışlarla tribüne davet etmişti.

AKHİSARSPOR’DA KENAN YOK

Öte yandan Akhisar Belediyespor, Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda Kenan Özer kart cezalısı olduğu için bu hafta Karabük deplasmanında olmayacak. İdmanda Kenan, Uğur, Sani ve Gökhan takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Karabükspor'a karşı sarı kart cezalısı Kenan, sakatlıkları süren Gökhan ve Sani forma giyemeyecek. Galatasaray maçında sakatlanan Uğur'un durumu ise karşılaşma günü belli olacak. MUSTAFA TATLI


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.