Manisa'da Bugün

Akhisarspor 4-0 Mağlup Oldu

SPOR

Spor Lig'de geride kalan 3 haftada ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a boyun eğdi. Süper Lig'in yeni ekibi, rakibine 4-0 yenilmekten kurtulamazken, bu sezon ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Maçı 3 puanla tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise geçen haftaki Antalyaspor yenilgisini unutturdu.


2. dakikada Akhisar Belediyespor atağında evsahibi ekip gole çok yaklaştı. Bruno'nun vuruşunda, Zayatte son anda çizgide topa müdahele etti. Bruno gol derken, hakem devam dedi.

Bruno 16'ıncı dakikada bir kez daha gole yaklaşırken, bu oyuncunun cezasahası dışından sert vuruşunda kaleci Eduardo son anda topu kornere çeldi. 

23'te ise gole ulaşan konuk ekip oldu. Holmen, cezasahası dışından müthliş bir vuruşla topu ağlara gönderdi: Akhisar Belediyespor 0 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1. 

Golden sonra etkili olmaya çalışan taraf ev sahibi ekip, gole yaklaşan taraf ise konuk ekip oldu. 33'te ise Webo, kaleci Oğuz'la karşıya kaldı. Deneyimli oyuncu mutlak bir tehlikeyi önledi ve devre 1-0 İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıda da etkili taraf İstanbul Büyükşehir Belediyespor'du. Oyunu rakip ağlara yıkan İstanbul temsilcisi, 57'inci dakikada ikinci gole ulaştı. Bu dakikada Ömer Can, Sonko'dan kaptığı topu cezasahası ön çizgisi üzerine taşıdı. Kaleci Oğuz'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda sağındaki Webo'ya verdi. Webo'ya topu boş kaleye göndermek kaldı: Akhisar Belediyespor 0 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2. 

67'inci dakikada Ömer Can-Webo ikilisi tekrar sahneye çıktı. Ömer sağ kanattan son direğe indi, ortaya çıkardığı topa Webo dokundu, top 3. kez Akhisar Belediyespor ağlarıyla buluştu: Akhisar Belediyespor 0 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3. 

3. golün ardından Akhisar Belediyespor, oyundan iyice düşerken konuk ekibin 4. golü 89'da geldi. Bu kez Taner'in cezasahası içerisine ortasına dokunan Webo, kendisinin 3. takımının 4. golünü attı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da 4-0 galibiyetle tamamladı. 

Bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor 5 puanda kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise puanını 7'ye çıkardı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.