Manisa'da Bugün

Akhisarspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Sivasspor deplasmanından 3 puan alan ancak hafta içi Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında deplasmanda Tokatspor'a yenilerek elenen Akhisar Belediyespor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor deplasmanından 3 puan alan ancak hafta içi Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında deplasmanda Tokatspor'a yenilerek elenen Akhisar Belediyespor'da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde
, hafta sonu Cumartesi günü saat 19.00 da 19 Mayıs stadında Fenerbahçe ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Yeşil-Siyahlı ekipte sakatlıkları süren Merter Yüce, Güray ve Serkan Yalçın kadroda yer almıyor. Öte yandan Fransa'da ameliyat olan Severin Bikoko'nun ise 6 hafta sahalardan uzak olacağı bildirildi.

Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu
, " Sivas maçında iyi oynadık ve 3 puanı alan taraf olduk. Tokat maçın gelince, bir çok Süper Lig takımının yaşadığı şeyi bizde yaşadık, gerçekten karşımızda çok iyi motive olmuş, çok iyi konsantre olmuş bir takım vardı. Bizim de pozisyonlarımız vardı ama biz gole çeviremedik, onlar yakaladığı pozisyonu gole çevirince haklı bir galibiyet aldılar. Tabii ki Fenerbahçe maçının olması hem oyuncularımızı hem de bizleri etkilemiş olabilir. Biz maçtan önce gerekli uyarılarımızı yaptık ama her ne kadar yapsak da hem oyuncularımız hem de kendimiz bu maçı yüzde 100 anlamında Fenerbahçe ile oynuyormuşçasına hazırlanamadık. Bunun sonunda da hiç hesaplamadığımız ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık, inşallah bizim için hayırlısı olur. Şimdi önümüzde bir Fenerbahçe maçı var, tamamen bütün dikkatimizi konsantrasyonumuzu bu maça verdik. İnşallah sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçında iyi bir oyun, inşallah güzel bir sonuç olursa da taraftarımıza en azından kendi sahamızda da iyi bir sonuç hediye etmiş oluruz. " dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.