Manisa'da Bugün

Akhisarspor Taraftarlar Derneği'nden Taraftara Çağrı

SPOR

Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz, yarın Manisa'da oynayacakları Fenerbahçe maçı için taraftara çağrıda bulunarak, "Giy formanı, tak atkını, al bayrağını stada gel" dedi.

Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz, yarın Manisa'da oynayacakları Fenerbahçe maçı için taraftara çağrıda bulunarak, " Giy formanı, tak atkını, al bayrağını stada gel. " dedi.

Başkan Uz ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında bir basın toplantısı düzenledi. Hazırladıkları basın açıklamasını okuyan Nihat Uz, " 14 Mayıs 2012 Çaykur Rizespor maçı sonrası şampiyon olarak süper lige çıkan takımımız, bizlere büyük mutluluklar yaşatarak Akhisar şehri için tarih yazdı. Bugüne kadar hizmeti geçen herkese gönül dolusu teşekkürü bir borç biliyoruz. " diye konuştu.


Akhisarspor
'un Ege Bölgesi'nin Süper Lig'deki tek temsilcisi olduğuna dikkat çeken Uz, şöyle devam etti: " İlk dokuz haftalık periyotta 10 puanla 14.'ncü durumdayız. 03 Kasım Cumartesi akşamı Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Fenerbahçe ile yapılacak olan müsabaka ile takımımız, zorlu bir fikstür sürecine girecek. Taraftarımıza, naklen yayına rağmen televizyon başından değil, alın teri akıtanlara tribünlerden destek vermek üzere çağrı yapıyoruz. Statta oluşacak pozitif atmosferin takımı ateşleyecek bir güç olduğuna inanıyoruz. İyi günde herkesin sahiplendiği takımımıza, bu zorlu fikstür sürecinde kötü de oynasak, iyi de oynasak teknik heyetimize ve futbolcularımıza maçın son düdüğü çalıncaya kadar tam destek vermeye davet ediyoruz. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyetimiz, oyuncularımız üstüne düşen görevleri en iyi şekilde yapmaktadır. "
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.