Manisa'da Bugün

Akhisarspor yine mağlup

SPOR

Akhisarspor yine mağlup

İddialı bir kadroyla sezona giren Kasımpaşa, Akhisar deplasmanından mutlu ayrıldı. 
 
Bu sezon evinde bir türlü gülemeyen Manisa temsilcisini 2-0'la geçen Kasımpaşa'da goller Özer ve Djalma'dan geldi. Paşa böylece maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Öte yandan Akhisar, evinde oynadığı 6. maçta da mutlu sona ulaşamadı.

Maça iyi başlayan taraf Kasımpaşa olurken konuk ekip özellikle Uche ile etkili ataklar geliştirdi. Kasımpaşa'nın ilk yarıdaki en net gol pozisyonu 14. dakikada yaşanırken Uche'nin sert şutunda top direğe çarparak dışarı çıktı. Akhisar ise 43. dakikada köşe vuruşunda kazandığı pozisyonu gole çeviremeyince ilk devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya ise çok iyi başlayan Akhisar, üst üste ataklarla Isaksson'un kalesini bunalttı. Özellikle Kerem ve Anıl'ın iyi performansı, Akhisar'ın gol umutlarını arttırdı. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Kaısmpaşa, özellikle hızlı hücumlarla gol aradı. Kasımpaşa'nın aradığı gol ise 73. dakikada geldi. Yine hızlı gelişen atakta Uche'nin ortasında güzel bir kafa vuruşu çıkaran Özer Hurmacı, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. Öte yandan Özer de bu seneki 5. golünü kaydetti.

Zaman kaybetmeden beraberlik için yüklenen Akhisar, aradığı pozisyonları bulmakta zorlandı. Kasımpaşa ise kontraataklarla farkı açma şansları yakaladı. Dakikalar 86'yı gösterirken sahne alan Djalma, güzel bir vuruşla Akhisar'ın ümitlerini kırdı: 0-2.

Golden 1 dakika sonra bu kez şık bir aşırtma deneyen Djalma'nın ikinci golüne direk engel olurken, son saniyelerde üst üste pozisyonalarda farkı açamayan Kasımpaşa 2-0'lık galibiyetiyle Manisa'dan ayrıldı.

Bu sonuçla 20 puana yükselen Kasımpaşa, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Akhisar ise 10 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.