Manisa'da Bugün

Akhisarspor'da dert bitmiyor

SPOR

Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyespor’da Bikoko’nun sakat, Bruno’nun da cezalı olmasıyla gözler formsuz Mehmet ile Mert’e çevrildi

Akhisar Belediyespor, kendi evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde devam ediyor. İç sahada ilk galibiyetini almak isteyen Yeşil-Siyahlılar’da golcü krizi yaşanıyor. Bikoko’nun sakat, Bruno’nun da kart cezalısı olması, teknik heyetin elini kolunu bağladı. Hamzaoğlu’nun bu zorlu randevuda Mehmet Yılmaz veya Mert Kaytankaş’tan birini sahaya süreceği kaydedildi.

BRUNO: “TAKIM ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM”

Trabzonspor maçında ligdeki ilk golüne imza atan Yeşil-Siyahlı ekibin golcü oyuncusu Bruno, kart gördüğü için çok üzgün olduğunu, bundan sonra gol yollarında daha etkili olmak istediğini kaydetti. Buruk bir sevinç yaşadığını anlatan Bruno, “10 haftalık ligdeki gol hasretine Trabzon maçında son verdim ancak galip gelemedik onun için buruk sevinç yaşadım. Karşılaşmadaki sarı kartı nasıl gördüm anlamadım. Takımımı Kasımpaşa karşısında yalnız bıraktım, ama onlara güveniyorum. İnşallah ileri ki haftalarda gollerim gelecek" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.