Manisa'da Bugün

AKHİSARSPOR'DA HEDEF 41 PUAN

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, deplasmanda Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından bir günlük izin yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, deplasmanda Fenerbahçe karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından bir günlük izin yapıyor. Bir günlük iznin ardından yarın saat 17.00'de Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde topbaşı yapacak olan yeşil-siyahlı ekip, kendi evinde oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Lig’de kalma adına Fenerbahçe deplasmanından umutsuz ve puansız dönen yeşil-siyahlılar, evinde oynayacağı Trabzonspor maçı ile tekrar umutlanmak istiyor. Lig’de 26 puan ile Mersin İdmanyurdu’nun 5 puan üzerinde ve Orduspor’un 3 puan gerisinde bulunan Akhisar cephesinde hedef, kalan 7 haftada 15 puan toplamak.
Fenerbahçe deplasmanında takımı yalnız bırakmayan yaklaşık 2 bin taraftarın takıma destek verdiğini dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “İstanbul’da takımımızı zor günlerinde yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ederiz. Sahada istediğimizi alamasak da, camia olarak söylediklerimizin arkasındayız ve bu mücadelemiz ile ligi son dakikasına kadar kovalamaya devam edeceğiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.