Manisa'da Bugün

AKHİSARSPOR'UN YÜZÜ GÜLÜYOR

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, elde ettiği Trabzonspor galibiyetinin mutluluğunu yaşıyor.

Trabzonspor maçı ile yeni bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, umutlarını tazeledikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, tüm teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini ve takımı yine yalnız bırakmayan taraftara da minnettar olduğunu açıkladı. 
Trabzon maçının ardından ligde kalan 6 haftada ligde kalma umutları adına önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Başkan Eryüksel şunları kaydetti:
“Ligde kalan 6 hafta çok şeyler değişebilir. Ligin 10. sırasında yer alan takım ile aramızda 7 puan fark var. Bu puan farkları her türlü olaylara gebedir. 28 hafta artık geride kaldı, kalan 6 haftada ligde kalma adına bir çok savaşa çıkacağız. Bu umut başlangıcında konuk olacağımız Kasımpaşa maçı ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Seyircisiz yapılacak olan Kasımpaşa maçı için çocuk ve bayanlarımızı İstanbul’a taşıyacağız. Maça gelmek isteyen tüm bayan ve çocuklarımızı bekliyoruz”
Trabzon maçında sarı kart gören Bilal Kısa ve Uğur Demirok, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Ligde kalan 6 hafta boyunca Akhisar Belediyespor sırasıyla Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Orduspor ile karşılaşacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.