Manisa'da Bugün

AKİGO KARTAL'A BİLENİYOR

SPOR

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 Yılmaz Atabarut Tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yeşil-siyah takımda aşırı rüzgar nedeniyle verimli bir antrenman gerçekleştiremediği gözlendi. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Sonko, Beşiktaş maçı hazırlılarına başladıklarını aktararak, “Beşiktaş maçında da bu yüklesen grafiğimiz devam edecektir. Ligin başlarında özellik ilk devrede tecrübe eksikliği yaşadık, son haftalara girdiğimiz kazandığımız tecrübeler sayesinde iyi bir çizgi yakaladık. Şuanda istediğimiz seviyelere ulaştık ve iyi maçlar çıkarmaya başladık. Beşiktaş çok koşan ve dikine giden bir takım, bizde kontrolümüzü buna göre yapıp Beşiktaş’a alan vermek istemiyoruz” dedi.
Beşiktaş maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Emrah Eren ise yaptığı açıklamada, “Süper Lig’de kalmak adına çok ciddi sınavlar verdik ve son maçlarda da büyük başarı yakaladık. Önümüzde 5 maç daha var, ancak Beşiktaş maçına odaklandık, Beşiktaş zor bir rakip ancak 3 puanın zor olduğuna inanmıyorum. Son haftalarda yakaladığımız moral ile sahaya çıkıp 3 puanı alacağız. Bu karşılaşmada can çekişmeye yakın taraf biziz, Beşiktaş’ın şampiyonluk çizgisinden koptuğuna inanıyorum, bundan dolayı maçı kazanan tarafın biz olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.