Manisa'da Bugün

AKİGO MU VESTEL Mİ?

SPOR

Türkiye Basketbol 2. Ligi 26. hafta mücadelesinde, Akhisar Belediyespor, Vestel’i Akhisar Belediye Spor Salonu’nda konuk edecek.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde yarın (9 Mart Cumartesi) Manisa derbisi heyecanı yaşanacak. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki temsilcimiz Akhisar’da kozlarını paylaşacak. Saat 18.00’de oynanacak maçta tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor.

VESTEL İSTİKRARSIZ BİR GRAFİK ÇİZİYOR

Vestelspor ligde 14 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 9. sırada yer alıyor. Kırmızı-Beyazlılar,deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmadan 5 galibiyet 7 mağlubiyet aldı. Hafta içi kendi evinde karşılaştığıYeşilgiresun BLD’ye karşı iyi bir oyun sergileyen fakat son periyottaGordon’ın attığı üçlüklere engel olmayan Vestel,karşılaşmayı 93-85 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin moral bozukluğuyla Akhisar’a gidecek olan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarıda yenildiği Akhisar Belediyespor’dan rövanşı almak istiyor.

AKHİSAR SAHASINDA KOLAY KOLAY KAYBETMİYOR

Akhisar Belediyespor ise kendi sahasında oynadığı 12 mücadeleden 8 galibiyet çıkardı ve kendi sahasında oynadığı son karşılaşmada Gelişim Koleji’ni 79-73 yenerek sahasındane kadar güçlü bir takım olduğunu gösterdi. Yeşil-Siyahlılar, Erkekler Basketbol 2. Liginde 15 galibiyet ve 10 mağlubiyetle ligin 7. sırasında yer alıyor. Akhisar, son hafta maçında deplasmanda İstanbul BŞB’ye 82-80 mağlup olmanın moral bozukluğuyla Vestel’i ağırlayacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.