Manisa'da Bugün

Akigo Paşa’ya hazır

SPOR

Akhisar Belediyespor evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde tamamladı.

Yeşil-siyahlılar kendi evinde ilk 3 puanı almak istiyor. Sahasında 2 gol atıp 9 gol yiyen Akigo’da golcü oyuncu Bruno'nun da sakatlığı gol yollarındaki sıkıntıyı artırdı. Henüz ligde form yakalamayan Mehmet Yılmaz'ın ileri uçta tek başına oynaması beklenirken, Akhisarspor diğer gol ayakları ise Anıl, Kenan ve Ahmet Cebe olacak. Akhisarspor'da sakatlıkları süren Güray, Bikoko ve cezalı Bruno ilk 18 içinde yer almayacak. Kasımpaşa da ise cezalı Sancak Kaplan dışında eksik bulunmuyor.
MAÇIN HAKEMİ KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU
Pazar günü saat 16.00'da başlayacak Akhisarspor-Kasımpaşa maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden İsmail Şencan ve Diyarbakır bölgesinden Nihat Mızrak yapacak.
3. KEZ KARŞILACAKLAR
İki ekip bir önceki sezon PTT 1. Lig'de ilk kez karşı kaşıya geldi. Yeşil-siyahlı ekip ilk devre kendi evinde konuk ettiği Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalırken, deplasmanda ise 2-1 kazanmayı bildi.
BİLET FİYATLARI AYNI KALDI
Akhisar Belediyespor Anadolu takımları için sezon başında açıkladığı bilet fiyatlarını değiştirmedi. Buna göre Kasımpaşa maçında bilet fiyatları, VIP A 50 TL, VIP B 40 TL, VIP C 35 TL, VIP D 30 TL, Kapalı C Tribün 25 TL, Tarzan Kapalı Tribün 15 TL, Spil Kale Arkası 10 TL, Misafir Takım Gediz Kale arkası 10 TL'den satışa sunulacak.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.