Manisa'da Bugün

AKİGO-VESTEL ZİRVEYE DOĞRU

SPOR

Basketbol 2. Lig’deki temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor ile Vestelspor haftayı galibiyetle kapatarak zirveye bir adım daha yaklaştılar.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor ile Vestelspor, bu haftayı galibiyetle geçtiler. İki ekibimiz de aldıkları galibiyetlerle zirve iddialarını sürdürdüler.

AKİGO’YU YERLİLERİ SIRTLADI

Akhisar Belediyespor, evinde konuk ettiği İzmir ekibi Gelişim Koleji’ni 79-73 mağlup etti.  Ev sahibi takım Akhisar Belediyespor'da Can, Levent ve Güven en skorer oyuncular olurken konuk ekipte ise Micheal, Thomas ve Özgün en skorer oyuncu oldular. Akhisar Belediyespor 24. haftanın sonunda 39 puan toplayarak ligde yükselme adına büyük avantaj sağladı.

VESTEL KÖTÜ SERİYE SON VERDİ

Son iki haftayı Trabzonspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetleriyle kapatan Vestelspor, çekinerek gittiği Pertevniyal deplasmanında 65-63 galip geldi. Özellikle son periyotta iyi bir oyun ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar, bu önemli galibiyetle kendine geldi. Vestelspor’da Serhat ve Knox maça damga vurdu. Kırmızı-Beyazlı devler bu galibiyetle ligdeki puanını 38’e çıkardı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.