Manisa'da Bugün

AKİGO VİTTEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

SPOR

Akhisar Belediyespor, art arda gelen yenilgilerin ardından transfer için gaza bastı, rota Trabzon’un gözden çıkardığı golcüye çevrildi…

Akhisar Belediyespor dış transfer çalışmaları kapsamında Trabzonspor’un gözden çıkardığı Robert Vittek ile temasa geçti. Bikoko’nun sahalara geç dönecek olması, eldeki mevcut golcülerin beklenen performansı verememesi, takımın her geçen hafta kötü sonuçlar alması, transferdeki çalışmaları hızlandırdı.

VİTTEK GELMEYE HAZIR AMA…

Uzun süren sakatlığının ardından Trabzonspor’da bir türlü forma şansı bulamayan 30 yaşındaki Slovak oyuncu, devre arasında büyük olasılıkla serbest kalacak. Teknik Direktör Hamzaoğlu’nun yönetime pivot santrfor isteği doğrultusunda bu oyuncunun menajeriyle irtibata geçildi. Akhisar’a sıcak bakan Vittek’le, Akhisar Belediyespor dışında birçok Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Trabzonspor ile sözleşmesi 2013 Mayıs’ta sona erecek olan tecrübeli futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma imzalanması bekleniyor.

ULUSLARARASI DENEYİMİ VAR

2009-2010 sezonunda Lille ve Ankaragücü takımlarıyla çıktığı 30 maçta 9 gol atan Vittek, 2010-2011 sezonunda Ankaragücü’nde 12 maçta 1 gol attı. Slovakya Milli Takımı’nda da forma giyen tecrübeli golcü, geçen sezon Trabzonspor’da 1 Şampiyonlar Ligi, 1 de Süper Lig maçı olmak üzere 2 maçta oynadı. Vittek, Avrupa Şampiyonası elemelerinde milli takım formasıyla 3 maçta forma giyerken, bu sezon Trabzonspor’da ise 3 maçta 1gole imza attı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.