Manisa'da Bugün

AKİGO'DA FENERBAHÇE ALARMI

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, lige verilecek milli maç nedeniyle arayı iyi değerlendirmek için Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, lige verilecek milli maç nedeniyle arayı iyi değerlendirmek için Fenerbahçe maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde başladı. Sivasspor galibiyeti ile muhteşem bir dönüş yaptıklarını dile getiren Yeşil-Siyahlıların kaptanı tecrübeli oyuncu Emrah Eren, Fenerbahçe maçından umutlu olduğunu dile getirdi. 
Yunanistan milli takımına çağrılan Gekas, apandis ameliyatı olan Sani ve izinli olan Sertan Vardar dışında tam kadro Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idman öncesi yeşil-siyahlı oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Basın mensuplarının sorunlarını yanıtlayan kaptan Emrah Eren, yaptığı açıklamada; "Öncelikle çok büyük bir puan ihtiyacımız olduğu Sivasspor maçı haftasında seyircisiz maçta bizleri yalnız bırakmayan anne, kardeş ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum, 90 dakika bizleri destekleyerek büyük bir moral kaynağı oldular. Sivasspor maçı bizim için bir dönüm noktasıydı ve bu karşılaşmadan da yüzümüzün akıyla çıkarak 3 puan ile ayrıldık, şimdi bu hedefimizin devamı için Fenerbahçe karşısında da mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız. Takım içerisinde tecrübeli arkadaşlarımız diğer arkadaşlarımıza psikolojik destek sağlıyoruz. Bundan sonraki maçlarda takımın ismine bakmadan sahaya çıkıp savaşıp puan yada puanları almak istiyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.