Manisa'da Bugün

Akigo’da tüm gözler Kasımpaşa maçına çevrildi

SPOR

Akhisar Belediyespor, Trabzonspor yenilgisini unutup Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe yenilgisinin ardından Trabzonspor’a da 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor’da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Akigo, 12. haftada konuk edeceği Kasımpaşa maçını kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor.

İÇ SAHADAKİ HASRET DİNECEK Mİ?

Yeşil-Siyahlılar’da Fenerbahçe maçında sakatlanan ve Trabzonspor maçında riske edilmeyen Uğur ile takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Merter’in bu haftaki randevuda takımdaki yerini alabileceği kaydedildi. Süper Lig’de evindeki 5 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Akigolar, bu hasretine son vermeyi planlıyor. Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu, iki haftadır en az 1 puan alabilecekleri maçlardan şansız sonuçlar aldıklarını ifade ederek, “Hafta sonu konuk edeceğimiz Kasımpaşa maçından 3 puan alıp alt sıralardan sıyrılmak istiyoruz” dedi.

KASIMPAŞA İYİ SONUÇLAR ALIYOR

Ligde 17 puanla 6. sırada yer alan Kasımpaşaspor, dış sahada da 6 puan topladı.
İstanbul ekibi, geçen sezon şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Akhisar’ın ardından Play-Off müsabakaları sonunda Süper Lig’e yükselmişti. İki takım arasında geçen yıl yapılan müsabakalarda Akhisar’ın evinde yapılan maç 2-2 berabere son bulurken, Kasımpaşa’da yapılan müsabaka ise Akhisar’ın 2-1’lik üstünlüğü ile son bulmuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.