Manisa'da Bugün

AKİGOLARIN SATILDIK İSYANI

SPOR

Akhisarsporlu taraftarlar, stadın 4’te 3’ünün Galatasaraylı taraftarlara verilmesine büyük tepki gösterdi

 RESMEN SATILDIK!..

Sosyal medyada “taraftarlarını satan yönetim istemiyoruz” diyen Akigolar, bugün ve yarın bir araya gelip konuyla ilgili isyanlarını dile getirecek. Fan sayfada “Bu olay Akhisar tarihine kara leke olarak geçecektir” denildi

Tarihinde ilk kez Galatasaray’ı ağırlayan Akhisar Belediyespor, rakibine 2-1 mağlup olurken, tribünlerin 4’te 3’ünün Sarı-Kırmızılı taraftarlara ayrılması, Yeşil-Siyahlı taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

TARAFTARLARA UNUTULMAYACAK SÜRPRİZ

Karşılaşma öncesinde özellikle Tarzan Tribünü’ndeki yerini almak için maça saatler öncesinden gelen Akhisarsporlu taraftarlar, aynı tribünde formalı atkılı Galatasaraylı taraftarları görünce çılgına döndü. Kısa süren arbedenin ardından güvenlik güçleri, tribünü ikiye bölerek her iki takım taraftarlarının arasına set çekti. Galatasaraylı taraftarlarla aynı tribünde maç izlemek zorunda bırakılan Akhisarspor’a gönül verenler, bu olayın Akhisar tarihine kara bir leke olarak geçeceğini dile getirdiler.

İSYAN VE PROTESTO HAZIRLIĞI VAR

Akhisar Belediyespor yönetimine büyük öfke kusan taraftarlar, sosyal medyadaki taraftar fan sayfalarından çok önemli açıklamalar yaptı. Akigolar, belediye önünde bugün ve yarın bir araya gelip protesto yapacak.

BAŞKAN SALİH HIZLI’YA TEPKİ

Galatasaray maçında yaşananların Akhisarspor tarihine kara bir leke olarak geçeceğini ifade eden taraftarlar fan sayfasında yaptıkları açıklamada, “Akhisar tribününe Sarı-Kırmızılı formalı kişileri almanın bir açıklaması olamaz. Çekmediğimiz eziyet kalmadı. Şampiyonluk kutlamalarında söz veren Başkan ve Yönetim Üyeleri bize yine bir deplasman yaşattılar. Ağustos ayında ‘Stat 3 ay sonra başlıyor’ diyen sayın Salih Hızlı neden çıkıp açıklama yapma gereği duymuyor? Takımın ismi Belediyespor neden sadece o başkan değil? Neden 2. 3’üncü şahıslar var? TFF’den gelen şampiyonluk paraları nereye gitti? Yazık değil mi bunca hayal kuran taraftara? Hakemler her hafta maçlarımızı katlediyor, çıkıp bir tek Allah’ın kulu sert tepki göstermiyor. Biz bu lige neden çıktık, ‘haddimizi biliyoruz’ demeye mi? Bunca şeyleri göremeyen ya da görüpte yutan herkese yazıklar olsun. AKİGOLAR UNUTMAZ!!” ifadelerini kullandılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.