Manisa'da Bugün

AKİGOLARIN TRANSFER İSYANI!

SPOR

Akhisar Belediyespor’un devre arası transfer dönemindeki ilk transferi Bilal Kısa olurken, taraftarlar bu transfer hamlesini gereksiz buldu.

 Spor Toto Süper Lig’de transfere en çok ihtiyacı olan ekiplerinden başında gelen Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor’da forma şansı bulamayan Bilal Kısa’yı renklerine bağlamıştı. Devre arası transfer döneminde ilk transferini gerçekleştiren Yeşil-Siyahlılar’da takıma gönül verenlerin büyük bir bölümü bu transferi beğenmedi.

“BİLAL’LE LİGDE KALAMAYIZ”

Transferin açıklanmasının ardından sosyal medyada görüşlerini dile getiren Akhisarsporlu taraftarlar, Bilal Kısa transferinin son derece yanlış olduğunun görüşüne vardılar. Yıldız oyuncu transferi beklerken, yönetimin hala yanlış transfer politikasında olduğunun altını çizen taraftarlar, “Karabük’ün serbest bıraktığı Cernat ve Mehmet Yıldız bu takımın direkt 11 ihtiyacıyken son iki takımında oynamayan Bilal’i almakta nerden çıktı. Bilal bize kurtarıcı olamaz. Sanki Alex’e imza attırmış gibi mutlu bir tablo çiziyorlar. Şimdi değil de ne zaman kaliteli oyuncu alacaksınız?” diye sordular. Yeşil-Siyaha gönül verenler, küme düşme potasındaki rakipleri Elazığspor’un Bienvenu’yla anlaştığına dikkat çekip Akhisarspor’un artık elini çabuk tutması gerektiğini kaydettiler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.