Manisa'da Bugün

AKİGO’NUN CAZİBELİ KRALI: BRUNO

SPOR

Orduspor’da 2008-2009 sezonunda 1. Lig’de gol kralı olarak ün yapan Bruno Mezenga, sezon başında Akhisar Belediyespor’a büyük umutlarla gelmişti. Camiadan yoğun eleştiri alan Brezilyalı forvet, kötü oynasa da hep 11’de yer alıyor.

Akhisar Belediyespor taraftarı, Brezilyalı forvet Bruno’nun performansıyla tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. Bikoko’nun sakatlanmasının ardından Yeşil-Siyahlı camianın kendisinden beklentisini artan Bruno, sürekli 11’de görev almasına rağmen bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda gol attı.

EN FAZLA OYNAYAN ÜÇÜNCÜ İSİM

Bu sezon 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 20 maçta görev alan Bruno, 1666 dakika oyunda kalarak kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve Kaptan Emrah Eren’in ardından en fazla görev alan üçüncü oyuncu oldu. Aldığı görev süresiyle sahada yaptıkları ters orantılı olan Bruno, 20 maçın 19’unda ilk 11’de sahaya çıkarken, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurttu.

GEKAS GELDİ O HALA 11’DE

2008-2009 sezonunda 1. Lig’de gol kralı olmayı başaran 25 yaşındaki futbolcu, sezon başında Orduspor’dan kiralanmıştı. O, Hamza Hamzaoğlu’nun vazgeçemediği ender oyunculardan biri. Kötü de oynasa ilk 11’deki yerini alan Bruno, Yunan golcü Gekas’ın takıma dahil olmasına rağmen Kayserispor maçında sahaya 11’de çıktı. Taraftarların yoğun eleştirisini alan Bruno, Ziraat Türkiye Kupası’nda Aydın 1923 ile ligde Trabzonspor ve Bursaspor ağlarını havalandırdı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.