Manisa'da Bugün

AKİGO’NUN ÖLÜM KALIM MESELESİ

SPOR

Yeşil-Siyahlılar, hayati derecede önem taşıyan Antalyaspor maçı için üç puana kenetlendi

Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Akhisar Belediyespor, yoğun yağış nedeniyle iptal edilen Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yarın akşam saatlerinde Manisa’ya gelecek olan Akigo, Manisa’da Oreko Otel’de konaklayacak. Akhisar kafilesi buradan 9 Ocak Çarşamba günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya geçecek.
HEDEF DEVREYE MORALLİ BAŞLAMAK
Medical Park Antalyaspor, karşılaşmasından mutlak 3 puan bekleyen Akhisar Belediyespor, ikinci devreye moralli bir başlangıç yapmak istiyor. Antalya maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Tek düşüncemiz üç puan. Taraftarımızın desteğiyle kazanacağız. Ayrıca transfer çalışmalarına artık sona geliyoruz, yönetime sunduğumuz isimler ile gizli görüşmeler devam ediyor, kısa süre içerisinde anlaşılan isimleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
KARŞILAŞMA 16. DAKİKADAN İTİBAREN BAŞLAYACAK
İptal edilen maçın yine 16. dakikadan itibaren başlayacağı bildirildi. Maç haftası sarı kart cezalısı durumunda bulunan ve esame listesinde yer almayan Akhisar Belediyesporlu oyuncular Emin Aladağ ve Mustafa Aşan’ın Mersin İdmanyurdu ile yapılan karşılaşmada cezaları çektiklerinden dolayı bu karşılaşmada yer alabilecek. Öte yandan karşılaşmanın yine aynı hakemi Özgür Yankaya ve yardımcılarının görev yapacağı belirtildi. Öte yandan Hakan Ateş, Lima, Mehmet Yılmaz ve Mert Kaytankaş ile yollar ayrılmıştı. Maçın biletlerinin 1 TL’den satışa sunan yeşil-siyahlı yönetim, taraftarın büyük ilgi göstermesi ardından tüm Anadolu takımları maçlarında biletlerin 1 TL olacağını kaydedildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.