Manisa'da Bugün

AKİGO'NUN UĞURLU MELEKLERİ!..

SPOR

Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalma umutlarını arttıran Akhisarspor, takıma tam destek veren kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür etti.

Akhisar Belediyespor, çok kritik Sivasspor sınavını 2-1’le kazanırken, ikinci yarıda oynadığı futbolla tüm otoriteleri mest etti. Umutlarını tekrar yeşerten Yeşil-Siyahlıların bu galibiyetinde hiç kuşku yok ki kadın ve çocuk taraftarların payı büyüktü. Seyircisiz maç cezası nedeniyle Akigo’nun yanında yer almak için günlerdir organize olan ve maça büyük ilgi gösteren kadın ve çocuk taraftarlar, maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takıma müthiş bir destekte bulundular.

ONLARIN VARLIĞI BİLE YETTİ

Karşılaşmayı 1000’e yakın kadın ve çocuk taraftar takip etti. Maçtan saatler öncesinde stadın yolunu tutan Yeşil-Siyahlı taraftarlar, 7’den 77’ye harika görüntüler oluşturdular. Taraftarların maça ilgisiyle Akhisar Belediyespor seyircisiz oynama dezavantajını avantaja dönüştürüp Sivasspor’u yerle bir etti. Maç sonunda futbolcuların kadın ve çocuk taraftarlar için kullandıkları ifadeler, camianın küme düşmeme yolunda ne kadar kenetlendiğini gözler önüne serdi. Futbolcular; “Sandığımızdan daha fazla destek aldık, maç boyunca susmadılar, tezahüratlarıyla bize büyük moral verdiler. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

TAKIMA 4 GÜN İZİN VERİLDİ

Sivasspor galibiyetiyle büyük moral bulan Akigo’nun teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, iç sahada alınan ikinci galibiyet nedeniyle futbolcularını 4 gün tatille ödüllendirdi. Milli maç için lige verilen arayı dikkate alan Hamzaoğlu, aranın ardından deplasmanda oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasını da düşünerek öğrencilerine perşembe gününe kadar izin verdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.