Manisa'da Bugün

ALİ EŞSİZ BALKAN ŞAMPİYONU!..

SPOR

Manisa karatesinin büyük yeteneği Ali Eşsiz, Sırbistan’da Türkiye’nin gururu olarak Balkan Şampiyonu oldu.

Manisa karatesinin büyük yeteneği Ali Eşsiz, Sırbistan’da Türkiye’nin gururu oldu. Sırbistan-Kragjevac’da düzenlenen 18. Balkan Karate Şampiyonası’nda mücadele eden Ali, Yıldız Erkek 57 kilo Kumite’de şampiyon olmayı başardı.

RAKİPLERİNİ EZE EZE YENDİ

Ali Eşsiz ilk turda Yunanlı I.Voulgaropoul’u (5-0), ikinci turda Bosna Hersekli D.Brankovic’i (5-0), çeyrek finalde Sırbistanlı S.Velıckovıc’i (6-0), yarı finalde Yunanlı V.Lappas’ı (8-0), Türk Yakup Onat’ı (6-0) yenerek mutlu sona ulaştı. Eşsiz, İstiklal Marşı’mızı dinleterek göğsümüzü kabarttı. Asıl hedefinin eylül ayında yapılacak Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası birinci olup, 7-10 Kasım tarihleri arasında İspanya’da düzenlenecek Dünya Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılmak olduğunu ifade eden başarılı sporcu, “Dünya Şampiyonası’ndan da madalya çıkarabileceğime inanıyorum” diye konuştu.

MURAT EŞSİZ: “BAŞARI SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK”

Mesir Karate Spor Kulübü Antrenörü Murat Eşsiz, elde ettikleri başarının çok çalışmaktan geçtiğini kaydederek, “Çok mutluyuz. Sporcumuz ilk uluslararası deneyiminde şampiyon oldu. Ali gibi çok yetenekli isimler de var. Kısa zamanda onlar da büyük patlama yapacak” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.