Manisa'da Bugün

Anemon’un kızları rakipsiz 0-3

SPOR

Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı, ligin üçüncü haftasında Denizli Bereketli deplasmanından galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

3. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü, Denizli Bereketli deplasmanında güzel bir oyun sergileyerek yoluna devam etti. İlk seti 25-17 ikinci seti 25-15 üçüncü seti de 25-13 alan Anemon, maçı da 3-0 kazandı. Müsabakaya gelen 100’e yakın taraftar, takımı destekleyerek coşturdu. Kulüp Başkanı Salim Yavaş, Anemon Hotels Spor Kulübü bayan voleybol takımını bu maçta da yalnız bırakmadı. Yavaş, sporcuları teker teker tebrik ederek “her geçen gün daha iyi gidiyoruz” dedi. Takım kaptanı Ebru Elhan, güzel bir maç olduğunu belirterek, galibiyeti Salim Yavaş’a armağan ettiklerini belirtti.

ÇAKIR: “BEKLEDİĞİMİZ BİR SONUÇTU”

Anemon Hotels Spor Kulübü Genel Koordinatörü Osman Çakır da “Beklediğimiz bir sonuçtu, iyi oynayarak kazanmak bizi mennun etti. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Manisa’dan Denizli deplasmanına gelen seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Anemon, önümüzdeki hafta Manisa çok Amaçlı Spor Salonu’nda Pazar günü saat 14.00’te Antalya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.