Manisa'da Bugün

ANIL MANİSASPOR’A ÖNERİLDİ!

SPOR

Akhisar Belediyespor’un kadro dışı bıraktığı tecrübeli orta saha oyuncusu, menajerler tarafından Tarzan’a önerildi. Anıl, Manisaspor'a sıcak bakıyor.

Manisaspor’da Anıl Taşdemir sesleri yükselmeye başladı. Manisaspor’a menajerler kanalıyla önerilen futbolcuların sayısı her geçen gün artarken, bu oyuncular arasında Akhisar Belediyesporlu orta saha oyuncusunun da olduğu kaydedildi.

YÖNETİM KARARSIZ KALDI

Adı PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe ve Çaykur Rizespor ile de anılan tecrübeli orta saha oyuncusu , Manisaspor’a önerilince Başkan Emre Hasgör ve Teknik Patron Reha Erginer apar topar toplantı yaptı. Bu oyuncunun bonservisinin yüksek olması, Akhisar Belediyespor’un bu konuda geri adım atmaması, Manisasporlu kurmayların, bu oyuncunun menajerine ilk etapta olumsuz yanıt vermesine neden oldu. Manisaspor’a haber gönderen Anıl’ın “Manisaspor’da seve seve oynarım” demesi, transfer ihtimalini güçlendiriyor.

AKİGOLAR BU TRANSFERE KARŞI

Akhisar Belediyespor’da forma giydiği dönemlerde Anıl Taşdemir’e sürekli sahip çıkan ve bu oyuncuyu adeta baş tacı eden Akhisar Belediyespor’un etkin taraftar grubu Akigoların, bu transfere karşı çıktıkları ve Anıl’ı mail ve telefon yağmuruna tuttukları öğrenildi. Taraftarların, Anıl’ın Manisaspor’a satılmaması konusunda Akhisar yönetimine de baskı yaptığı iddia ediliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.