Manisa'da Bugün

ANTALYA MAÇI BAŞTAN BAŞLAYACAK

SPOR

Pazar günü yağmur nedeniyle maçın 16'ncı dakikasında hakem tarafından iptal edilen Akhisarspor-Antalyaspor maçı daha sonra belirlenecek bir tarihte baştan başlayarak oynanacak.

Karşılaşmanın tarihiyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Akhisar Belediyespor'un aşırı yağış nedeniyle 16'ncı dakikada ertelenen Medical Park Antalyaspor maçında cezalı oldukları için kadroya alınmayan Mustafa Aşan ve Emin'in durumu da açıklığa kavuştu. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, her 2 futbolcunun durumuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak başvurduklarını açıkladı, "Federasyon, Mustafa Aşan ve Emin'in cumartesi 16.00'da, deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında oynayamayacağını bildirdi. İki futbolcumuzdan Mersin İdmanyurdu maçında yararlanamayacağız" dedi.
Haftaya 11 puanla son sırada giren yeşil siyahlı takımda 12 puanla sondan ikinci durumdaki Mersin İdmanyurdu'yla oynayacakları kritik maçta, sakat Bikoko'nun yanı sıra orta sahanın 2 önemli isminin de yokluğu teknik kadroyu sıkıntıya soktu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.