Manisa'da Bugün

ATLETİZMDE MANİSA BAŞARISI

SPOR

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve her yıl düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi Yarı Final Yarışmaları, Eskişehir'de gerçekleştirildi. Manisalı sporcular da kentlerini en iyi şekilde temsil etti.

 Müsabakalar Küçükler (Kız-Erkek) ve Yıldızlar (Kız-Erkek) kategorilerinde yapıldı. Manisa'nın da yer aldığı Yarı Final Müsabakalarında 20 il, 320 takım ve bin 280 sporcu mücadele etti. Manisa, Atletizm İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörü Halil Çıkrıkçılar, Küçük Kızlar kategorisinde 4, Küçük Erkekler kategorisinde 4 olmak üzere 8 sporcu tarafından temsil edildi.
Müsabakalar Küçükler (Kız-Erkek 2001-2002 doğumlu) 1500 m. ve Yıldızlar (Kız-Erkek 1999-2000 doğumlu) 2000 m. mesafelerde yapıldı. Yarışmalar sonucunda Eyüphan Çuban, Ömer Gönülaçar, Kamil Babacan ve Durmuş Aydoğan’dan oluşan Küçük Erkekler (1500 m.) Manisa takımı, takım halinde Yarı Final Birincisi oldu.
Küçük Erkekler kategorisinde yarışan takımı, 19 Mayıs'ta Ankara'da yapılacak olan “Atletizmi Geliştirme Projesi Final” yarışmalarında Manisa'yı temsil edecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.