Manisa'da Bugün

BELEDİYESPOR LİDERİ SEVİNDİRDİ: 1-1

SPOR

Deplasmanda lider Balçova Belediyespor’un konuğu olan Manisa Belediyespor, kritik maçta rakibiyle berabere kalarak çok önemli bir fırsatı tepti.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Manisa Belediyespor, deplasmanda Balçova Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Gürcan ile birlikte çok sayıda futbolseverde izledi. Manisa Belediyespor’a Manisa’dan gelen yaklaşık 300 kişilik Tarzanlar Taraftar Grubu da destek verdi. Karşılaşmaya ev sahibi Balçova daha etkili başladı. İlk yarıda Manisa Belediyespor yarı sahasında daha çok gözüken ev sahibi ekip, 20. dakikada Cuma Ali’nin golüyle öne geçti. Maçın hakemi, Cuma Ali’nin golünde kaleci Adem’e yapılan faulü es geçti. İlk yarının sonlarına doğru oyunda ağırlığını hissettirmeye başlayan Manisa Belediyespor, 42. dakikada Süleyman Numan’ın attığı golle eşitliği sağladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takımda gol yollarında etkili olamadı. Manisa Belediyespor Mehmet Akif ve Samet’in de oyuna dâhil olmasıyla rakip kalede daha çok gözükse de öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. Karşılaşma ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuca göre lider Balçova ile Belediyespor arasındaki 6 puanlık fark devam etti.

 

Balçova Belediyespor: 1

Manisa Belediyespor: 1

Stat: Balçova Belediyesi Spor Tesisleri

Hakemler: Mert Güzenge *, Mustafa Kubilay *, Serhat Celil Yücel *

Balçova Belediyespor: Engin *, Kadir *, Mehmet Adaş * (dk. 54 M. Ali *), Cuma Ali **, Adem *, Serkan *, Emre *, Tuğrul *, Caner *, Mehmet *, Bakan * (dk. 44 Ayaz *)

Manisa Belediyespor: Adem **, Engin *, Umut **, Erşan **, Can * (dk. 70 Samet *), Suat **, Serhat **, Eray * (dk. 86 Rıza *), Cüneyt **, S. Numan ***, Metin * (dk. 83 M. Akif *)

Sarı Kartlar: Caner, Mehmet (Bolçova Bld.), Erşan, Suat, S. Numan, Metin (Manisa Bld.)

Goller: Dk. 20 Cuma Ali (Balçova Bld.), Dk. 42 S. Numan

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.