Manisa'da Bugün

Belediyespor’un Sultanları 3. Lig’de

SPOR

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, play-off final maçında İzmir temsilcisi Beta’yı set vermeden geçerek 3. Lig’e yükseldi. Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ardından oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı.

 Bayanlar Voleybol Bölgesel Ligi’nde elde ettiği başarılarla adını play-off’lara yazdıran Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, play-off maçlarında tarih yazdı. İlk Maçında Antalya DSİ’yi 3-0, ikinci maçında Özateş Spor Kulübü’nü 3-0, son olarak Marmaris Belediyespor’u da 3-0 yenerek finale kalan yeşil-beyazlılar, finalde İzmir ekibi Beta ile karşılaştı. Aydın Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Tunç Çalışkan, Ayberk Aloğlu, İsmail Özer ve Ertan Korkmaz ile birlikte Manisa’dan gelen taraftarlarda izledi. Maça hızlı başlayan Manisa Belediyespor, üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı ve ilk seti 25-12 önde kapattı. İkinci set ise Beta oyunda eşitliği sağlasa da Manisa Belediyespor’un 25-22 üstünlüğü ile geçildi. Manisa Belediyespor üçüncü sette yöneticiler ve taraftarlarında desteğiyle etkili oyununu sürdürdü. Bulduğu sayılarla rakibinin umutlarını kıran yeşil-beyazlılar, bu seti de 25-17 önde bitirdi ve maçtan 3-0 galibiyetle ayrılarak adını 3. Lig’e yazdırdı.

Maç Sonunda Büyük Sevinç

Karşılaşmanın ardından Manisa Belediyesporlu oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı. Elde edilen başarının ardından sahaya girerek oyuncuları kutlayan Kulüp Başkanı Ergün ve beraberindekiler oyuncuların sevincine ortak oldu. Bazı oyuncular, antrenör Nagehan Erol ve yöneticiler elde edilen başarının ardından gözyaşlarına engel olamadı. Oyuncular kutlamalarına konakladıkları otel önünde de devam etti. Oyuncular çalan müzikler eşliğinde yöneticiler ile birlikte 3. Lig’i kutladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri Takımı Kutladı

Elde edilen başarının ardından Manisa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, bayan voleybolcuları kutladı. Ligde gösterdikleri başarıyı play-off maçlarında tekrarladıklarını belirten Çalışkan, “Sezon boyunca tek yenilgi alarak buralara geldik. Artık 3. Lig’deyiz. Bize destek veren Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, kulüp başkanımıza ve herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Ayberk Aloğlu’da 3. Lig’de aynı başarıyı devam ettirmek istediklerini belirterek, elde edilen başarıdan dolayı oyuncuları kutladı.

Kaptan Yeşildağ, “3. Lig’e çıkacağımıza inanmıştık”

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takım Kaptanı Gülşen Yeşildağ, bu başarının temelinin takımda ki arkadaşlık duygusuna bağlı olduğunu belirterek, “Sezon başından bu yana 3. Lig’e çıkacağımıza inanmıştık. Bugünde hedefimize ulaştık. Takım olarak çok mutluyuz. Bu başarılarımızı 3. Lig’de de devam ettireceğiz” dedi.

Play-Off’ta Önemli Başarı

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Nagehan Erol, play-off maçlarında çok önemli bir başarıya imza attıklarını hatırlatarak, “Oynadığımız dört maçı da set vermeden geçtik. Aslında final maçında biraz heyecanlıydık ancak, oyuncularımız bununda üstesinden geldiler. Sonuçta şampiyon olduk ve önemli bir başarı elde ettik. Bu şampiyonluk tüm kulübümüze, bize inananlara ve destek verenlere armağanımız olsun” dedi. Yardımcı Antrenör Ali Erol’da oyunculara başından bu yana güvendiklerini belirterek, elde edilen başarının tesadüf olmadığını aldıkları sonuçlarla gösterdiklerini söyledi.

 

 

Tarihinde İlk Kez

Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de maçın ardından yaptığı açıklamada 1994 yılında kurulan Manisa Belediyespor’un tarihinde ilk kez bu yıl voleybolda A Takım oluşturduğunu “İlk yılımızda takımımız çok önemli bir başarıya imza atarak 3. Lig’e yükseldi. Sağolsunlar Tolga Tunç Çalışkan ve Ayberk Alaoğlu voleybolu ayağa kaldırdılar. Teknik heyet ve oyuncularımızın da başarısıyla bu günlere geldik. Bize bu imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluk bütün Manisalılara armağan olsun. Bundan sonra yolumuz uzun. Bütün branşlarda şampiyonluk hedefliyoruz” diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.