Manisa'da Bugün

BENJAMİN FUCHS BÜYÜLÜYOR

SPOR

Manisaspor’un başarılı sağbeki, oynadığı futbolla taraftarları büyülüyor, gollerde hep onun imzası var...

Manisaspor’un sezon başında Almanya 2. Lig ekiplerinden Eintracht Braunschweing’ten kadrosuna kattığı Benjamin Fuchs, oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu. Sezon başından bu yana takımın Volkan’dan sonra en vazgeçilmez ismi olan Fuchs, güzel futbolunu yaptığı harika asistlerle süslüyor.

KAHE ONUNLA KRALLIĞA GİDİYOR

Sağ bekte oynamasına rağmen yaptığı bindirmelerle izleyenlerin büyük beğenisini kazanan ve rakip defansın dengesini alt üst eden gurbetçi oyuncu, Ankaragücü maçında da yaptığı asistlerle dikkat çekti. Bu sezon Kahe’nin attığı birçok golde imzası bulunan başarılı sağbek, Manisaspor’un en çok faydalandığı isimlerin başında geliyor.

“SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ”

Başarısının sırrını takımdaki aile ortamına bağlayan Benjamin Fuchs, “Manisaspor’da olmaktan son derece mutluyum. Hocamın bana verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Asistleri tek başıma yapmıyorum. Bu bir ekip işi. Hep birlikte istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman gollerde geliyor. Kaldığımız yerden yola devam ediyoruz. Buca maçını da kazanıp liderlik koltuğunu tekrar devralmak istiyoruz. Bu sene taraftarımızın desteğiyle Süper Lig’e çıkacağız” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.